Siirry pääsisältöön

Mitä saat Beauty Centeriltä?

 Mitä saat Beauty Centeriltä?


Beauty Center on vastaus oululaisten naisten liikkumistarpeelle. Naisten oma liikuntakeskus on matalan kynnyksen hyvinvointikeidas, jossa jokainen treenaaja voi olla oma itsensä ja nauttia kuntoilusta. Sinun ei tarvitse laihduttaa tai kasvattaa lihasta ennen kuin uskallat tulla meille, sillä saat henkilökohtaista ohjausta päästäksesi miellyttävästi alkuun.


Centerillä et liiku kaikuvassa hallissa vaan kodikkaassa ympäristössä, josta löytyvät kuntosalin lisäksi kaksi ryhmäliikuntatilaa, tilavat ja lämpimät pukuhuoneet, saunalla varustettu suihkutila ja infrapunasauna. Kun haluat seurata edistymistäsi, käytössäsi on Fit3D-skanneri, joka analysoi muun muassa ryhtiäsi. Skannerista saat kolmiulotteisen kuvan vartalostasi ja pystyt seuraamaan kropassasi tapahtuvia muutoksia. Treenin jälkeen nautit palautusjuoman tai kupposen kuumaa kahvipisteessämme ennen kuin jatkat virkistyneenä päivääsi.


Beauty Center liikuttaa kaikenlaisia, tavallisia naisia nuoresta varttuneempaan. Kuntosalin puolelta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja monipuolisiin treeneihin. Salilla treenaat turvallisesti ja monipuolisesti käyttäen TechnoGymin laadukkaita laitteita. Salilta löytyy myös runsaasti vapaita painoja, kahvakuulia ja kolme kyykky/penkkipunnerrustelinettä tankoineen vaativampaan ja tavoitteellisempaan treeniin. Lämmitellä voit kuntopyörillä, soutulaitteilla, crosstrainerilla tai juoksumatolla. Huoltavaan harjoitteluun löydät vastuskuminauhoja, keppejä ja foam rollereita. Kuntosalin lisäksi käytössäsi on toiminnallinen harjoittelutila, jossa treenaat vapailla painoilla. Myös iso ryhmäliikuntasali on käytössäsi aina kun siellä ei ole tunteja.


Ryhmäliikuntaa on tarjolla monenlaisiin mieltymyksiin: tanssia, eritasoisia lihaskuntotunteja, sisäpyöräilytunteja ja kehonhuoltoa. 60+ asiakkaille on omia tunteja, joissa huolehditaan monipuolisesti koko kehon lihasvoimasta, tasapainosta ja liikkuvuudesta. Ryhmäliikuntatunteja on kaikkiaan 70 viikossa paikan päällä. Näistä 50 lähetetään etänä kotikatsomoon, joten voit liikkua myös kotona tuttujen ohjaajien liikuttamana.


Asiakkaille on tarjolla säännöllisesti erilaisia workshopeja vaihtuvilla teemoilla kuten ryhti, lavan hallinta ja leuanveto. Workshopit on suunniteltu maksuttomiksi ohjauksiksi, jotta sinä opit enemmän ja saat vaihtelua liikkumiseen. Ohjaajamme ovat helposti lähestyttäviä sekä iloisia ja yhteisenä tavoitteenamme on tuottaa sinulle terveyttä, iloa ja hyvää oloa!


Beauty Center on avoinna klo 05-01, joten aikaiset kukkujat ja iltaihmiset löytävät oman aikansa treeniin. Treenaajien ikähaarukka on 14-86 vuotta, mikä kertoo, että liikkumisen ovat havainneet hyväksi kaiken ikäiset. Beauty Center on paikka jokaiselle oman kunnon kohentamiseen.


Beauty Centerillä ilmapiiri on kannustava ja iloinen ja salilla onkin muodostunut pitkiä, lämpimiä ystävyyssuhteita! Kukin saa treenata omalla tasollaan, kohti omia tavoitteitaan. Beauty Centerin ammattitaitoiseen henkilökuntaan kuuluu personal trainereita, fysioterapeutteja ja hierojia, joilla on vankka kokemus alastaan. Erikoisosaamista löytyy muun muassa toiminnallisesta harjoittelusta, voimaharjoittelusta, tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta, naisten fysioterapiasta sekä psyykkisestä valmennuksesta. Henkilökunta on helposti lähestyttävää ja paikalla sinua varten, jotta tunnet olosi tervetulleeksi ja tiedät olevasi tärkeä.


Tee Beauty Centeristä toinen kotisi. Tervetuloa!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Motivaatio - tietoisku

Varmasti jokaisella motivaatio liikkumiseen ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämiseen on joskus hakusessa. Tässä sinulle muutama hyvä vinkki, joilla voit löytää motivaation liikkumiseen ja/tai pitää sitä paremmin yllä.  Listaa ajatukset näistä kysymyksistä paperille:      Mikä on sinulle tärkeää?      Mitä arvostat elämässä?      Mikä motivoi sinua liikkumaan?      Pohdi kuinka säännöllinen liikkuminen tukee arvostamiasi asioita Etsi sisäistä motivaation lähdettä, sillä se on yleensä pitkäkestoinen ja pysyvämpi verrattuna ulkoisen motivaation lähteisiin. Sisäisessä motivaatiossa ihminen toimii omasta tahdostaan ja kokee iloa ja tyydytystä toiminnastaan. Toiminta koetaan arvokkaana, kun taas ulkoisessa motivaatiossa toimintaa ohjaavat palkinnot ja rangaistukset. Priorisoi säännöllinen liikkuminen etusijalle. Pienin tavoittein pyri tekemään liikkumisesta säännöllistä ja sitä kautta tapa. Tee tavoitteistasi riittävän helppoja, jotta tunnet itsesi onnistuneeksi joka päivä. Aloita esime

Kahdeksan vinkkiä kuinka taltutat hiljaisen tulehduksen

                                   Kahdeksan vinkkiä kuinka taltutat hiljaisen tulehduksen   Hiljainen tulehdus eli matala-asteinen tulehdus voi olla hankala havaita, sillä se voi olla vuosia oireeton . Hiljainen tulehdus ei ole sairaus, mutta pitkään jatkunut tulehdustila lisää riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä kakkostyypin diabetekseen. Sillä voi olla myös yhteyttä Alzheimerin taudin syntyyn.  Hiljaisen tulehduksen näkyviä merkkejä ovat esimerkiksi jatkuvat infektiot, jatkuva väsymys ja masennus. Tulehdus voi myös ilmetä erilaisina kiputiloina, joihin ei löydy selkeää syytä. Lisäksi kehossa voi olla epämääräinen tai epämiellyttävä olotila. Elintavoillamme voimme vaikuttaa tähänkin asiaan. Tässä sinulle kahdeksan vinkkiä kuinka voit hillitä hiljaista tulehdusta:   1. Pidä huoli suolistosi kunnosta lisäämällä tulehdusta poistavia ruokia. Tälläisiä ovat esimerkiksi inkivääri, valkosipuli, yrtit, rasvainen kala tai omega-3, oliiviöljy. Pidä verensokeri tasaisena naut